Medlemsaktivitets Blogg

Medlemskväll 6 sept 2016Medlemskvällar/dagar

Posted by Mikael Magnusson Sun, September 11, 2016 22:33:38

En inre värld i ständig positiv förändring

INLEDNING:
EN kväll där allting var 100%. De som skulle vara där hade kommit och det blir en magisk inramning när gruppen till sist insåg att det vara bara vi som skulle vara där denna kväll och inga andra. Denna kväll som var upplysande som utvecklades sig till att bli helt magisk. Vi som var där fick många aha upplevelser och många tankar, funderingar och känslor formade till begripliga ord.
Mäktigt att en grupp människor får samma känsla om att budskapen var personligt riktade.

Så har höstens första medlemskväll gått av stapeln och jag riktar ett tack till de medlemmar som valt att komma till denna kväll. Samt ett extra varmt tack till Jarmo Nykyri som var kvällens föreläsare.

Blog image
Medlemskvällen var en otrolig upplevelse för kropp o själ:

Jarmo berättade om vad han sysslar med professionellt och hans sätt att berätta var intressant och framförallt trollbindande.

Jarmo har en otrolig inlevelseförmåga när han förmedlar sina budskap. Man får en känsla av att man är personligt inbjuden och en del av berättelsen, resan.

Att följa kärlekens väg kan uppfattas som enkelt:
Men det svåra är att göra saker enkla, som regel gör vi det enkla betydligt svårare än vad det egentligen borde vara.

Det är lite som jag ibland skämtsamt brukar utrycka mig när jag har ”kräftgång” (saker jävlas)
”förr var det, nu men jävligaste desto värre, men så här jävla sämre, har det tammefan aldrig varit dåligt”

Blog image

Så vad var budskapet som Jarmo delade med sig och som han även lever efter:
Det var i fyra hörnstenar och dessa var att komma till stillhet, tillit, acceptans och oändligt mycket kärlek, till sig själv, livet och till allt.

Jarmos berättelse formade ord till mina egna känslor och övertygelser. Hans känslor han förmedlade blev till mina egna ord och sanning.


Sanningen klev in i rummet och uppenbarade sig:
För mig var det en otrolig upplevelse att mina tankar och känslor delas av en annan människa. Givetvis så äger inte jag orden. Men min känsla äger jag, och när mina känslor, upplevelser och livsövertygelser strålade samman med samma energier så uppstod det magi.

Det var sanningen som kom in i mitt innersta rum. Nu hade jag en tvillingsjäl framför mig som inte bara speglade min livsövertygelse, utan som också träffade rätt till samtliga i rummet. Det var en fantastisk upplevelse.

Jag satt i stunder och iakttog mina vänner som också var med på denna medlemskväll. Man såg hur snabbt de gick ned i frekvens och snart var vi alla på samma frekvens.

Vi var alla ett i rummet och man kunde se hur deras ögon lyste. Precis som man kan se barn i ögonen på julafton, när julklapparna delas ut.

Blog image

Man riktigt kände att alla trivdes och att samtliga även kände en enorm samhörighet.
Då infann sig tilliten, lugnet och kvällen formligen försvann lika snabbt och vackert som ett porlande vattendrag.

Vi stannade till och tog en gemensam fika. Vi hade dukat upp två bord, men vi knödde ihop oss alla 11 vid ett och samma bord. Det blev inte ens trångt och alla stormtrivdes.

Efter fikat och fortsatta underbara samtal intog vi föreläsningssalen och när vi anslöt till salen, satt Jarmo redan där med sin gitarr i famnen. Jarmo startade att spela och sjunga en underbar låt av Ted Gärdestad.

Video: Se och lyssna på den fantastiska sång som ramade in alla våra känslor på en och samma gång.

[Länk:Jarmo sjunger Ted Gärdestad] (Obs! 150 MB stor fil)

Därefter blev det mera upplevelser där åter koppling mellan tanke-känsla-handling måste vara i total harmoni. Kärleken, tilliten och stillheten hade för länge sedan infunnit sig hos varje deltagare och nu strålade ljuset i full blom.

Nu var det lycka som kom in i rummet och som spred sig sakta runt om i hela lokalen. När den ledda meditation påbörjades så infann sig sinnesfrid/sinnesro.

Nu var vi fulladdade med inspiration och lyckliga på en och samma gång.

Tack Jarmo för dina varma och kloka vägledning.
Allt gott till dig kära vän!

Besök gärna Jarmo på webben:
Hemsida: http://www.livsrumrehab.se/
Facebook: https://www.facebook.com/jarmo.nykyri

------------------------------

I en värld full av mörker, kan man ändå skymta något ljus i allt mörker:
Kan man skymta ett ljus, en strimma av ljus i en värld som blir mörkare och mörkare och hur gör man för att kunna börja se något ljus överhuvudtaget?

Det enkla är oftast det svåra:
Vi behöver bara våga leta/se in oss in i oss själva. Ställ en fråga/frågor till ditt hjärta, ditt innersta väsen och lyssna vad svaret blir följa det budskapet.

Det kommer krävas mod till att följa sitt hjärta och innersta väsen då många svar kommer strida mot vad andra tycker och tänker om vad man borde göra i stället.

”Våga ställa frågan och lyssna till ditt vad ditt innersta väsen kommer ge dig för budskap till svar. Budskapet kan kanske vara svårt att förstå, men ha tillit till vad ditt hjärta säger till dig och ha tålamod. När tiden är inne så kommer budskapet ned till oss och blir förståligt. Svaren är vår personliga sanning och vår livskompass”

Din sanning är alltid sanningen, men bara för dig:
Det sägs att det finns många sanningar, men det finns bara en sanning för varje människa.

Många människor tycker att de äger sanningen om andra eller att de innehar den, men det är inte sanningen, utan bara ett känslomässigt utryck/ åsikt om andra.

Min sanning är att vara sann = kärleksfull gentemot mig själv, vid varje andetag, minut för minut, timme för timme, dag för dag, år efter år.

Det är då som jag kan börja känna den inre frid som jag önskat mig. En frid som inte sträcker sig till en bra natts sömn, utan en sinnesro som råder i hela mitt väsen. En inre plats i den form jag själv önskar. En skog, ett berg, en trädgård, en inre plats/paradis.

I den innersta av allt, det heligaste av det heligaste bevarar vi vår kärlek. Kärlek till oss själva och livet. Där finns vårt inre ljus, det ljus som alltid slocknar.

När vi känner oss kränkta, orättvist behandlade, hotade så blir vi i samma ögonblick ofria. Vi skyddar oss instinktivt och omsluter vårt inre ljus. När detta inträffa tillräckligt många gånger så slutar vi till sist att stråla och vara fria suveräna varelser.

Tilliten är syret till hela vår existens. Utan syre så blir vi till kraftlösa varelser som gör av vi blir en skugga av det forna jaget.

Efter denna medlemskväll med Jarmo Nykyri så är jag ännu mera övertygad att den väg jag valt kommer leda mig hem. Hem till den stillhet som jag tror vi alla längtar efter.

Min var vid födseln, då var jag 100% älskad, 100% kärlek, 100% tillit, 100% trygghet och 100% godhet.

”Idag är en bra dag att börja älska sig själv, hylla livet och dig själv för att du lever. För vi vandrar ett kort tag på jorden och låt oss då att göra det bästa av detta. Vi duger som vi är och vi är alla älskade”

Nu ska jag låta allting sjunka in och låta mina tankar och känslor sorteras i hårddisken.

///Mikael

Styrelsemöte & Arbetsgruppsmöte!Medlemskvällar/dagar

Posted by Mikael Magnusson Wed, August 03, 2016 13:04:58

Styrelsemöte & arbetsgruppsmöte
Den 2 augusti kl 18,00-21,00


Vi hade ett upptaktsmöte där Ordförande Helene inledande av mötet berättade om det resultat av det arbete hon lagt ned under våren och sommaren.
Blog imageSamt visioner och tankar, samt vad som kommer ske inom en snar framtid.

Många punkter blev det under rubriken "Presentation av Höstens & Vårens Program" och när vi summerat kvällen med det arbete som redan gjorts och alla de idéer och tankar om vår framtid, så kändes kvällen oerhört mäktig.

Det var en enorm glädje i rummet och idé efter idé formades från tanke till just idé, där lösningarna på idéerna formligen sprudlade runt i rummet.

Blog image
Vad var det vi berörde på de båda mötena:

- Medlemskvällar (Öppna för alla)
- Medlemskvällar (Sluten, bara för medlemmar)
- Höstens program
- Vårens program
- Inbjudningar (Mässor och föreningar)
- Föreningsaktiviteter

100% klart och som marknadsförs från föreningen är vår speciella gäst till höstens första Medlemskväll.
Blog imageJarmo Nykiri med "Meditation & Stillhetens väg till kärleken"

Se annons:

Jarmo som är en naturkraft som sprider otroliga goda energier och kärleksbudskap till oss alla. Vi ska passa på att komma till denna kväll och lyssna till Jarmos budskap.

Här har ni en unik möjlighet att komma honom nära och framförallt komma sig själv nära /närmare.

Jarmo har en otrolig ödmjuk framtoning och ger oss verktyg till att kunna söka vidare inåt. En plats i vårt inre där ljuset, kärleken, lekfullheten, oskuldsfullheten, tryggheten finns. Många människor har gått vilse på livets stig /väg och hittar inte tillbaka in till själen.

"Tänk om möjligheten finns att bli den alla är skapad och ämnad att bli"

En fantastisk tanke och en möjlighet som faktiskt kan bli sann.

Ta chansen och kom till vår medlemskväll och berörs av Jarmos budskap.

Vill man komma och inte är medlem så löser man medlemskapet så fort det bara går och kommer.

Bli Medlem:

Vi kommer lägga upp våra gäster till de efterkommande Medlemskvällarna allt eftersom och fokuserar fullt ut på den gäst som ska komma närmast.
Blog image
Programmen för höst & vår är många nyfikna på och det kommer snart presenteras.

Så ni som är medlemmar och vet att ni har bytt mobiltelefonnummer och mailadresser, meddela oss det. Vi kommer i största möjliga mån använda oss av digitala utskick genom att sända gruppmail.

Samt att vi även har en tanke om att även skicka ett sms till dem som önskar få ett meddelande när programmen finns tillgängliga och vart.


Arbetsgruppen:
Vi har fått flera nya tillskott till den nystartade arbetsgruppen. Juha.N, Therese.O, Marina.J, Britt-Marie.R, samt några namn som kan tänka sig att vara resurser på våra olika evenemang.
Blog imageSå väl mött och vi syns på Medlemskvällen!!

Vid Pennan Mikael

Medlemskväll Medlemskvällar/dagar

Posted by Mikael Magnusson Wed, May 18, 2016 09:07:38

Onsdagen den 17:e maj på Norges nationaldag så gick vår medlemskväll av stapeln.

Programmet denna afton var följande:

- Välkomnade till alla som kommit på medlemskvällen
- Presentation av vår föreläsare Ann Ahlgren
- Meditation "Öka din telepatiska förmåga (Ann Ahlgren)
- Föreläsning "Högkänsliga barn & Djurkommunikation" (Ann Ahlgren)
- Energiövning "Balansera Yin & Yan (Ann Ahlgren)
- Fika
- Medlemsmöte

----

Kort om Ann Ahlgren

Blog image
Ann driver ett eget företag som heter Änglavingar och hon är både populär och duktig föreläsare. Hon har olika utbildningar och föreläsningar som hon dels har hemma och dels som hon har på resande fot. Läs om henne och företaget på hennes hemsida.

Änglavingars hemsida

----

Meditation:
Det var en guidad meditation från hennes cd skiva. En kortare version där musiken fanns i bakgrunden och hon vägledde oss med sin röst.

Föreläsningarna:
Att vara en bra föreläsare är A & O, men har man också förmågan att få oss åhörare att växa som människor och individer är otroligt stort.

Föreläsningarna om både "Högkänsliga barn & Djurkommunikation" var otroligt intressanta som ämnen.
Blog image
Det som kittlade lite extra var hennes sätt att få oss att känna att vi duger som vi är. Hon hade många kloka och vägledande ord. Tre fastnade hos mig:
- Ni kan
- Alla kan
- våga,var inte rädd

Det var tre fina ledord som vi snabbt och enkelt kunde ta till oss och placera i vårt inre.

Blog imageJag är övertygad att vi kommer bjuda in Ann Ahlgren vid flertal tillfällen så att fler människor får möjlighet att lyssna till hennes budskap. Budskapet om att vi alla bär med oss ett inre ljus.


Energiövning "Balansera Yin & Yan
Blog imageEnergi och balansövningen var kraftfull. Vi såg alla lite ut som Stig Helmer i Sällskapsresan, när han var hos psykologen och sträckte ut armarna.
"-Jag kan flyga, jag är inte rädd!"

Nu var det aldrig på tal om att flyga utan om att grunda sig. En fantastisk trevlig övning där vi alla (tror jag) uppskattade alla övningar och föreläsningen denna kväll

---

Medlemsmöte:
Det var en presentation av den nya styrelsen och vilka tankar och funderingar vi har.

Vi bollade tankar och funderingar och den efterföljande dialogen i rummet var bra och givande. Många bra tankar och synpunkter förenade oss och det kändes oerhört bra att äntligen få mötas.

Blog imageKänslan i rummet var att alla spänningar, förväntningar var som helt bortblåsta i slutet av kvällen. Det var som om alla kände att kvällen var det vi alla behövde och saknat.

Vi var alla rörande överens om att upplägget var rätt där vi blandar intressant information såsom föreläsningar odyl, med olika praktiska övningar.

----

Till sist:
Vi tackar Ann Ahlgren för hennes besök hos oss och vi hoppas på ett fortsatt gott samarbete.

Vi passar på att tacka alla de medlemmar som kom.

Vi tackar även för de nya medlemmar som löste medlemskapet vid medlemskvällen.

//Styrelsen

---

Vid pennan, Mikael Magnusson